For en liten tid tilbake hadde jeg gleden av å møte Juliane Bay, som nylig startet Loftet dansestudio i Sør-Fron.

Juliane er oppvokst i Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen «Ekstrem dans», og i en alder av 15 begynte hun å undervise ved samme skole. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert slutte grunnet en skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen med eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har nå flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet i bygda.

Juliane Bay

I utgangspunktet tenkte jeg at vi skulle ta bilde i solnedgang med Gudbrandsdalen i bakgrunnen. Men så var det været da. Aldri slik man vil ha det, spesielt nå i oktober. Jeg hadde tidligere sett ut Hundorp bru som en potensiell backup . Så vi dro til brua, som er like nedenfor dansestudioet. Klokken var litt over 17, og vi opplevde det vi her på landet kan kalle for rush-tid. så det ble en del løping fram og tilbake siden bilene absolutt ikke klarte å vente til vi var ferdige :)

Jeg vet jo at dansere generelt er i god form. Og vesentlig bedre form enn meg, men jeg blir stadig imponert over at Juliane, sprek som hun er, så hadde hun ingenting imot å hoppe flere ganger siden jeg bommet på det rette øyeblikket :)

Juliane
Juliane
Juliane
Juliane
Juliane Bay – Loftet dansestudio

Du kan lese mer om Loftet dansestudio her