Mørket er bare mangelen på lys.

Mørket. Plutselig var den her helt uanmeldt. Stillheten brer seg på mangelen av TV-en, PC-en og andre elektroniske dippedutter. Er sikringa gåen tenker jeg. Ser ut mot gata, gatelysene er også like mørke som den svarte TV-en. Konkluderer med at jeg slipper å rote i sikringsskapet.
Tar frem telefonen, som takket være vitenskapen og noen luringer fortsatt har strøm. Ser at den fortsatt har dekning, så jeg utelukker dommedagen eller andre former for angrep.

Så pliktoppfyllende som jeg føler meg nå i mørket, så skriver jeg på Facebook om at strømmen har tatt en liten ferie. Får til svar at den er borte i både Lakselv og Alta også. Da er det ikke bare lokalt. Det betyr som oftest at det vil ta en stund før strømmen kommer tilbake.
Da er det bare en ting å gjøre!

Finne fram kamerasekken og løpe ned til bygda og fotografere mørket!

karasjok
karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine

karasjok - Tor Ivan Boine