I helga var jeg og Øyvind en tur i Rondane nasjonalpark for å fotografere Brudesløret.

Vi kjørte fra Otta til Mysusæter. En fin kjøretur på ca 20 minutter. Siden ingen av oss hadde vært der oppe før, så baserte vi ruta på beskrivelsen Øyvind hadde fått. Så vi gikk rett vest, gjennom myr og mose. Etter en god halvtime, som resulterte i par våte føtter og to slitne karer, åpenbarte fossen seg med spektakulære fjell i bakgrunnen.

Vi hadde håpet på en fin solnedgang, men når sola endelig skulle legge seg bak fjellene, skygget skyene for. Så det blir garantert en ny tur hit! Når jeg kom hjem igjen, så fant jeg ut at istedenfor å slite seg over myr og mose, så hadde det vært raskere å gått på stien som gikk rundt, som vi klarte å overse! Neste tur blir ikke like slitsom :)

Storulfossen
Storulfossen Rondane Nasjonalpark
Storulfossen Rondane Nasjonalpark
Storulfossen_Rondane-nasonalark_Tor_Ivan_Boine_3_4