Muen, Et lite fjell på ca 3-400 meter på Ringebufjellet. Toppen av Muen er 1424 moh.

Om sommeren tar det nesten en time å gå til toppen fra veien. Så jeg lot være å prøve å bestige det nå. Det får jeg prøve en annen gang.

Jeg ville få med meg mye av området rundt Muen, noe som tilsa at jeg måtte bruke supervidvinkel (10-24mm). Men den er ikke så skarp som jeg ønsker at den skulle vært. Så jeg brukte zoom-objektivet mitt (24-120mm). Men siden den ikke er like vid, og jeg ville ha med meg et stort området, så måtte jeg ta flere bilder for så å sette de sammen i Photoshop. Tok til sammen 29 bilder.

alle bildene

Etter at Photoshop hadde fått jobbet med bildene i gode 20 minutter, så gjenstod det bare litt finpuss. Og voilá, et bilde på hele 62 megapiksler:

Muen

Syns dette var et motiv som også ville gjøre seg godt i svart hvitt:
Muen_BW

Oppdatering:

Relevante linker om Muen: